Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

hjälp! scanna negativ (halmstad)

Produkter
(logga in för att koppla)

Reflektion

Medlem
är det någon som vet ett ställe där man kan få kvalitativa inscanningar av negativ (tillräckligt bra för digital efterbearbetning), gärna ett ställe som även framkallar.
eller om det finns någon i halmstadstrakten som har en bra negativscanner som man skulle kunna få använda för några bilder mot en liten ersättning?

MvH Johan
 
har du kollat med simsalabim? Tyvärr har jag ingen sån scanner, annars hade du gärna fått låna den.

/Sandra
 
Ett labb som har digitala pappersprylar och framkallar själv fixar det lätt.

Fråga runt där det finns "entimmes framkallning", dom kan nog fixa det åt dig.

/Henri
 
jag tror det gick bra.. får se resultatet idag när vi hämtar skivan :) det blev dock inte simsalabim utan Göte Karlssons Foto eftersom det var Kodak rullar och Simsalabim hade Fuji lab och Göte Karlssons har Kodak lab och dessutom var lite billigare på enbart scanna vid framkallning.. hade man velat ha pappersbilder också så va dock Simsalabim billigare..
tack för hjälpen :)
 
Reflektion skrev:
det blev dock inte simsalabim utan Göte Karlssons Foto eftersom det var Kodak rullar och Simsalabim hade Fuji lab och Göte Karlssons har Kodak lab

Du får inte bättre resultat med ett kodaklab bara för att det var kodakrullar. Inte när det kommer till inscanning ivf.

Kan mycket väl vara så tom att Fujilabbet har en bättre scanner dessutom.

/Henri
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.