Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Fotofika Norrköping 4/10 14.00 Café Broadway

Produkter
(logga in för att koppla)
Om du är fikasugen.....

...så ses vi!


Första söndagen i månaden på Café Täppan, Bredgatan 52, nu idag kl. 14.00.


C u
 
Fotofika med ... på Torsdag 18/11 -10 18:00 På Café Brodway i Norrköping.

Tanken är ju att man har med sig en Utmaningsbild till Brodway. Vad är mer aktuellt än "Helg"? :)

Även en Temabild skall ju vara med. Temabilden kan vara tagen när som helst. Så här i höst/vintertid kan det väl vara skönt att titta på lite sommarbilder.

Så:
...Utmaning "Helg"
Temabild "Sommar"

På med de "kritikiska" glasögonen och dyk upp den 18/11 på Café Brodway. Med eller utan bilder, men helst med bilder.
 
Brodway 16/12 -10 18;00

Hej alla glada.

Ni glömmer väl inte utmaningen "Fruntimmersmotiv" som Annette valde som utmaning till 16/12. :)

Jag har valt att möblera om eller döpa om eller vad man vill kalla det. :) Vi skippar den sk temabilden utan vi gör det så enkelt att man tar med sig vilka bilder man vill och visar. Är det en eller några bilder man vill ha lite extra kritik på så säger man ifrån om det så kan vi börja med kritikbilderna. Det är ju inte alltid man vill ha djuplodande kritik utan det kan räcka med att visa upp sin bild och få några spontana synpunkter.
 
Tack alla för en trevlig kväll i torsdags på Brodway.

Det var många bilder att titta på och att kommentera, det är bra.

Anette vann fick flest röster för sitt fruntimmersmotiv så hon fick "äran" att bestämma nästa utmaningstema. Nästa tema är "tråkigt", vilket kan vara kul :) att tolka.
...
Nästa "Brodway" tar vi 20/1 -11 kl 18:00.

Nästa söndagsfotofika är på söndag 2/1 -11. Vi har ju ett nytt fint visualiceringscenter här i stan. Vi ses där kl 14:00 för fika och prat.

// Nicro
 
Jag har ordnat en gemensam utmaning med E.F.S, Elaka Fotografers Sällskap i Malmö. De är inte så elaka som det låter. :)

Temat är Julstämning. Utöver själva utmaningen så är det prestige vem som skickar in flest bidrag. Utmaningen gäller till 30/1 -11 så det är gott om tid. Vi håller på att fnula på en omröstningssida o...ch en sida att ladda upp bilderna på.

Så, kom nu i julstämning och ta fram kameran. :)

Deltagande gäller för "fotofika i Norrköping" och E.F.S i Malmö. Naturligtvis är den som vill välkommen till något av gängen och på det sättet kvalificera sig till att delta.
 
Glöm inte i morgon.

Nästa söndagsfotofika är på söndag 2/1 -11. Vi har ju ett nytt fint visualiceringscenter här i stan. Vi ses där kl 14:00 för fika och prat.
 
www.fotofika.se

Jag har registrerat fotofika.se så att alla som vill ha information om vad som händer på våra fotofikor kan få information på ett ställe. Nu är det många som är medlemmar på FB, andra på fotosidan och en del varken eller.

För att inte någon skall missa detta så prata med din "fikakompis" som du vet inte är med här eller någon annan plats han/hon kan få information.

Tanken med forumet är att även andra "Städer" registrerar sig och delar med sig av sina "fotofikor" så att utsocknes som är på resa kan hitta en fotofika i närheten. Eftersom vi pratar om bilder och foto så kan man naturligtvis göra det även på forumet. Trots detta så är det inte tänkt att bli en kopia/konkurrent av andra fotosidor eller märkesforum, fotofika och fotopilsner är huvudsaken.

Så, in och registrera er på www.fotofika.se , klicka på kaffekoppen (eller gå direkt till forumet på www.fotofika.se/phpbb)
 
Ny utmaning, Fotofika Norrköping

Utmaning "Tråkigt":
Som vanligt vann Anette :) Grattis

Trots det minst sagt klena deltagarantalet i förra utmaningen så provar vi en gång till. :)
Utmaningsämnet är "Sött" och sista datumet för inlämning är Söndagen 20/2 -11 kl 21:00
...
Därefter så röstar vi på fram till fotofikadagen 6/3 -11 kl 21:00

Bilden skall vara tagen efter 10/2 -11.

Publicera ditt bidrag på fotofika.se i utmaningstråden, ta med till nästa träff 17/2 på Broadway eller maila till [email protected] innan 20/2
 
Shit också, såg det här nu. Lite i senaste laget...! När är nästa fika, så jag kan skriva in det i kalendern?
 
ANNONS