Annons

__skateboard__

Produkter
(logga in för att koppla)
Lägger upp en bild från idag....med risk för att bli sågad av den här trådens förståsigpåare...men den risken får jag ta...

Det är 1 bild av 6 i en sekvens tagen i Stapelbäddsparken i Malmö.
 

Bilagor

  • img_8181_400.jpg
    img_8181_400.jpg
    73.5 KB · Visningar: 255
Mja, av din profil och andra bilder att dömmma verker det inte som skatefoto är något du håller på med och lägger man in det i bedömningen tycker jag du lyckats rätt ok. Rent spontant är det väl bara att du fotat ollien lite väl tidigt och att bilden är sned som man kan påpeka. Fast du skrev själv att det var en sekvens? så ev skulle nästa bild i sekvensen vara bättre.
 
Nu dök det upp ett bra läge på en D200 med en 28-200/3.5-5.6, kan det vara nåt? Då har man ju en lång lins, och så kan man komplettera med en enklare vidvinkel/normal-zoom och en fisheye kanske?

En annan rent teknisk fråga förresten, finns det någon begränsning för hur långa blixtkablar man kan använda, om man kör manuellt?
 
Jo, jag insåg att det nog inte passade så bra. Jag fick en bra deal på ett paket, och 28-200 håller jag nu på att göra mig av med. Håller som bäst på att leta upp 85/1.8 och 10.5/2.8 fisheye. Är även lite sugen på en 50/1.8, eftersom den är så billig och verkar vettig. Har någon fotat skate med en sån? Sen skaffar jag nog någon simpel zoom som slit-och-släng också.
 
Du känner inte att den är lite kort, eller? Jag misstänker att jag kommer att tycka att 85 mm är snäppet för långt, men jag tror att den är närmare det jag vill ha än vad 50 mm är. Din bild från Stapelbäddsparken ser ju inte tokig ut alls. Hmm...
 
Jag anser att 50mm är den bästa brännvidden, jag borde kankse slänga upp lite nya bilder inom kort, kanske kan lägga upp några här i tråden som är fotade med 50 mm.
 
Hej alla glada =)

Som verklig amatör som om ca en timme ska åka ner på stan och klämma lite på någon instegsmodell av digital systemkamera och som gammal skatare så har jag njutit av denna tråd.

Tänkte jag skulle bidra med några bilder jag tagit dels på min semester så jag råkade stöta på stapelbäddsparken i malmö sem det på våran lilla reunionträff i poolen i uppsala.

http://www.saab4fun.com/upload/uppladd/26596jockeO.jpg
http://www.saab4fun.com/upload/uppladd/20910jocke o.jpg
http://www.saab4fun.com/upload/uppladd/23714josatke.jpg

http://www.tacky.se/bilder/64019.jpg
http://www.tacky.se/bilder/64018.jpg

Detta är absolut inga planerade bilder men dock skatebilder.


Mvh Fredrik
 
oj oj, vilken härlig bild, är det sunpak blixtar du anbänder?
Jag ska nog länga upp en bild från Vert Attck som var igår.
 
nej, kom över några billiga nikon sb 80 som funkar bra.

kul som fan att komma ut igen o fota, finns inte mkt snowboard att fota där jag bor, lite synd.

barca v8, de blir bra
 
Hejsan, kul tråd.

Har hur mycket skatebilder som helst från sent 80-tal. Här är en på Götis.
 
Jag känner igen bilden på Götis som fan, har den publicerats nånstans? Eller påminner den bara om nån annan kanske. Grym bild, grymt tidsdokument, hur som helst.
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.