Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Årets fynd -- kikare

Produkter
(logga in för att koppla)
Dags att bumpa.

Efter att ha tappat kikaren i backen 4 ggr så blev förra helgens åktur den sista. Det blev dubbelseende i kikaren så den åkte i soporna...

Min kikare hade åkt i golvet och fick också dubbelséende. Jag bucklade bara ut den och sen var det bra igen. Kanske nåt för dig?

Edit: Jag har inte samma sort som du.
 
Nu är en ny inköpt. Det blev en Focus Nature 8*42 för 799kr. Expert har den ute nu på rea. Kostade 1599kr innan. Den känns gedigen, rejäl med bra grepp. Bättre storlek än bressern som var jäkligt stor och klumpig. Fin bild i Focusen tycker jag. Helt okej i motljus.
Hoppas bara kvaliteten är bättre än min Focus Naturscope tubkikare. Är inne på min 3:e sen årskiftet. Alla på garanti.
 
Nu tycks det vara dags igen. I senaste bladet från Lidl annonseras Bresser 10x50 för 179 kr. Borde alltså finnas i butik kommande vecka.
 
Kikaren 10x50 finns nu åter på Lidl åtminstone här på Sveriges framsida.
249:- kostar den nu.
 
Nu är det dags igen -- Lidl annonserar om att Bresser-kikaren finns i butik på måndag 4 april för 179 kr. Iaf här i Stockholmstrakten. Om jag förstår annonsbladet rätt gäller det bara just på måndag.
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.