Annons
Wild Wonders of Europe

Wild Wonders of Europe

Staffan Widstrand håller i en jättesatsning som skall ändra på att "européer känner till mer om Afrikas natur än om Europas".

"De flesta av oss européer känner till mer om naturen i Afrika och Nordamerika, än vi vet om Europa. Hur många svenskar känner till något om naturen i Bulgarien? Hur många irländare känner till naturen i Vitryssland? Och tvärtom? Allt detta är delar av vårt arv som vi delar. Men hur skall vi kunna bry oss om något som vi aldrig sett eller hört om?", säger Staffan Widstrand, fotograf och författare från Sverige och som är ansvarig för projektet.

5 år, 50 naturfotografer och 90 uppdrag

Under de fem år som projektet varar så kommer 50 naturfotografer åka runt i europa och dokumentera djur- och naturliv. Just nu är 90 uppdrag inplanerade, och du följer allt via sajten www.wild-wonders.com



Publicerad 2008-02-14.

2 Kommentarer

sla 2008-02-14 14:07  
Detta är ju ett fantastiskt iniativ, vi amatörer som inte har råd att åka långväga för våra naturfoton och ofta, i varje fall jag, letar motiv i vår närmiljö kan inspireras att ta en kort resa till ett grannland för att stilla vår hunger efter naturupplevelser. Applåder!!!!

Stefan
niklas.k.karlsson 2008-02-15 17:03  
En stilla undran är bara varför det dröjde till 2008 tills någon kom med detta fantastiskt underbara superb initiativ!!! Bra gjort!!!
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.