ANNONS
Annons
X. Oanvända vyer > Nyheter > Ny kompakt med MP3 från Samsung

Ny kompakt med MP3 från Samsung

Pressrelease från Samsung
I sin i-serie lanserar Samsung en digitalkamera med inbyggd MP3-spelare. Den nya modellen, som fått namnet i50 MP3, är en supertunn kamera med 5 megapixel och 3x optisk intern zoom. Modellen är mycket slimmad och helt i metall.

Fullmatad kamera-del
Kameran har automatisk macro vilket innebär att autofokusen arbetar steglöst från 5cm till oändlighet utan ett enda knapptryck. Det automatiska macro-läget kompletteras av ett supermacro-läge som går ända ner till 1 cm! Objektivet är ett Samsung SHD 6,6-19,8mm (motsvarar 39-117mm i 35mm-formatet). Kameran är försedd med en LCD-skärm på hela 2,5" och med 230.000 pixlar. Kameran har 11 olika motivprogram.

Bättre än blixt
Kameran har Samsungs SafetyFlash teknik för bättre bilder vid dåliga ljusförhållanden. Man kan även spela in video-clip i MPEG-4-format.

MP3-spelaren
Vanliga MP3-funktioner som: Repetera, Repetera alla, eller Blanda finns.
Även färdiga ljudprofiler för bl.a. Rock, Pop, Klassiskt och Tal.

Mycket ingår
Den levereras komplett med InEar-hörlurar, programvaror, USB-kabel, laddare och uppladdningsbart Li/Ion-batteri, samt ett inbyggt minne på 50 Mb (SD-kortplats finns också). Som alla Samsung-modeller har i5 både svensk meny och tryckt svensk manual. Dessutom går medföljande bildbehandlingsprogram att ställa in på svenska.

Cirkapris i butik för Samsung Digimax i50 MP3 är: 3995: - kr inkl. moms. Finns i Silver, Svart, Röd

Publicerad 2005-08-24.
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.