Annons
X. Oanvända vyer > Nyheter > Guidad fotoresa till Tjernobyl

Guidad fotoresa till Tjernobyl

Nu är det klart att Oscar Mannbros guidade fotoresa till Tjernobyl/Pripyat blir av. Tio personer har anmält sig, och ytterligare tio platser finns att tillgå om man anmäler sig innan den 15 augusti.
Foto: Oscar Mannbro

Oscar Mannbo själv befinner sig redan i Ukraina, närmare bestämt i Kiev, där han kommer att spendera hela sin sommar. Han har tidigare gjort en fotoresa till Pripyat och känner till området väl.

För dem som gillar öde hus och städer är Tjernobyl ofta lite av ett drömresemål. Innan kärnkraftsolyckan bodde drygt 180 000 människor i området, men idag finns bara drygt 100 kvar.

Läs mer om resan här!
Kolla in Oscar Mannbros foton från hans tidigare resa till Tjernobyl.

Publicerad 2008-07-17.

4 Kommentarer

ekfeldt 2008-07-18 11:00  
Gryymt!
Dit vill jag en dag!
slickmaster 2008-07-21 11:54  
Typiskt, först blir man överlycklig av att äntligen kunna komma till Tjernobyl. Sen byttes glädjen mot total besvikelse när man insåg att man inte har möjlighet att åka just de datumen... Hoppas verkligen det går fler tåg för jag ska dit! Höst i Pripyat lär inte gå av för hackor...
Dogmata 2008-07-27 14:05  
Jag hoppas verkligen det blir mer resor det, en av drömställena att fara till och fota!
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.