Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
X. Oanvända vyer > Nyheter > Fotomuggar ska ge bidrag till ensamma

Fotomuggar ska ge bidrag till ensamma

Canon har i samarbete med designföretaget Form Us With Love tagit fram ett antal kärleksfulla porslinsmuggar med fotomotiv. De ska säljas i begränsad upplaga till förmån för Röda Korsets julkampanj "Kramas för de ensamma!".

I en installation på Designgalleriet i Stockholm den 25- 30 november visas hela designprocessen, men även inspiration på hur fotografi kan fungera som inredningselement. I utställningen visas allt från lampor, soppskålar och gardiner till självklara fotoväggar och just nämnda fotomuggar av Form Us With Love.

– Vi uppskattar verkligen den här typen av initiativ och hoppas att designen på muggen gör att många vill köpa den för att stödja det här projektet, säger Johan af Donner, Kommunikationschef på Röda Korset.

Under utställningsperioden kommer man även kunna skriva ut sina favoritbilder för att göra kuddar, tygkassar eller förstoringar av sina bilder inför julen.

Projektet är en del av Canons marknadsföringskampanj "We speak image". Förra året var var inriktningen på kampanjen mode och utfördes i samarbete med den svenska designern Carin Rodebjer.

Läs mer om installationen på Designgalleriet.

Publicerad 2008-11-25.

Form Us With Love i arbete. Foto: Stefan Söderström

A Cup of Love. Foto: Christian Örnberg.

Bli först att kommentera

ANNONS

Merläsning

ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.