Sport och Naturbilder

Försökte vara kreativ

Idag besöktes huvudstaden för att göra den årliga sjöturen ut i skärgården. Vi njöt av mat soligt väder och en lugn och behaglig sjötur. Men mina tankar var att göra något kreativt. Orsaken var att de senaste bilder till bildbyrån kommit tillbaka. Var inte tillräckligt bra och det är troligen något fel på min plåtning, fast själv tror jag ju att det är kameran eller något objektiv. Men det ÄR mig det är fel på,fokuseringen skakningar skärpan exponeringen ja allt har plötsligt blivit fel. Så idag skulle det bli något annat. Men inte,dagen var mycket bra ändå lägger upp lite bilder för att jag försökte iallafall./Bert

Avslutade dagen i Kungsan med festligheter mest för ungdommarna som snart börjar skolan Mycket trevligt och härlig stämmning.

Inlagt 2007-08-14 20:29 | Läst 1604 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
hejsan bert! verkade vara riktigt trevligt! gillar den bilden när damen dricker, tycker det var så läcker spegling i glaset!
/elin
Svar från optimal 2007-08-15 12:59
Tack för din kommentar gillar den Också Det var det enda kreativa den dagen/Bert
mördande bra "reklambild" där damen dricker vin, vilken helnykterist eller AA skulle åka dit rejält bara på att titta på bilden, riktigt läskande, känner verkligen suget, skulle kunna krypa ur skinnet efter ett glas iskallt vitt vin,..