Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Örn örn örn

Hej!

Tack för responsen på förra bloggen.

Kameran smattrade rätt friskt då. Har en massa bilder att gå igenom. Är sådär lagom seg nu efter ett nattpass på ambulansen men en kaffe och lite bilder piggar upp:)

Först 2 bilder från fight 2, när havsörnen vill ge igen. Lite längre håll och sämre bilder. Hade full koll på dem i tubkikaren också, det tillsammans med bilderna, ljuden gör morgonen till en av de bättre jag haft som fågelskådare.

Kungsörnen vänder snabbt på sig och visar sina klor.

Gammal havsörn.

Kungsörnen, det är hanen i det häckande paret. Förra veckan såg en kompis till mig en parning så vi hoppas de lyckas få ut några ungar i år.

På span efter något ätbart. Det finns en del orrar i området som nog skulle smaka bra.

Det var för denna gången.

Trevlig helg.

Daniel

Inlagt 2019-03-01 11:23 | Läst 4140 ggr. | Permalink

"Det är som att gå/åka hem på moln när man fått en sådan naturupplevelse. Man får det kanske bara en gång i månaden om ens det och det är väl därför det känns så stort. Fina bilder igen!"


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Väldigt fint! Det är alltid en upplevelse att få se örnar fritt i luften! Såg på 'artportalen' från igår att det satt ett par Havsörnar ute på iskanten mellan Södermalm och Stadshuset här i Stockholm, fina bilder dessutom! Ska ta en promenad lite åt det hållet efter lunch.. man vet ju aldrig..
Hälsn!
Mäktigt att få se båda arterna samtidigt och att de slåss dessutom. Man ser verkligen hur stor havsörnen är jämfört med sin "kusin" :)
Vilka fina bilder på dansande örnar de andra också Hälsningar Gert
Det är som att gå/åka hem på moln när man fått en sådan naturupplevelse. Man får det kanske bara en gång i månaden om ens det och det är väl därför det känns så stort. Fina bilder igen!
Hej på er!

Ursäkta att jag inte svarat innan. Tack så mycket för att ni tog er tid att skriva en rad.

Uppskattas.

Önskar er en go vecka!

Daniel