Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Mitt Sverige

Hej!

I söndags hade jag en fantastisk dag. Jag gick upp vid 04.00, fixade i ordning mat och fika för en heldag vid Landsjön som ligger utanför Jönköping.

Jag såg verkligen fram emot dagen. Vädret skulle vara bra, varmt och lite vind, perfekt för ringmärkning. Lite senare på dagen skulle jag få visa ringmärkning för ca 60 nyanlända vänner som jag börjat lära känna lite grann. 

Kommer bara visa en bild. Gillar den skarpt. Det är den sista guidegruppen. Idag har svenskar, afghaner, iranier, syrier, libaneser träffats, en salig blandning människor. Olika bakgrunder, språk, traditioner mm men så bra vi funkar ihop! Det är oerhört berikande att umgås med dem.

Foto: Stefan Runesson

Önskar er en go helg!

Daniel

Inlagt 2016-09-10 15:23 | Läst 3392 ggr. | Permalink

"Det låter som en perfekt dag! Jag tänkte göra nåt liknande imorgon, fast inte så tidigt och inte nån ringmärkning. Men ge mig ut i naturen och ta några bilder :-) För övrigt en bra bild! Som så tydligt visar att invandring inte är ett problem utan en fantastisk möjlighet att berika oss."


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Det låter som en perfekt dag! Jag tänkte göra nåt liknande imorgon, fast inte så tidigt och inte nån ringmärkning. Men ge mig ut i naturen och ta några bilder :-)

För övrigt en bra bild! Som så tydligt visar att invandring inte är ett problem utan en fantastisk möjlighet att berika oss.