Är en sjukt intresserad fototjej som älskar att stå bakom kameran. Dokumentera vad som händer, känslor och kultur är underbart.

Extra jobb?

-gosh, I need to relax! / Ekorren-

Nu är jag tillbaka till min älskade blogg!
Är jätte glad över alla varma och positiva kommentarer jag har fått på min senaste bild, "the frozen tree". Kommentera gärna mera :D

Jag försöker att leta efter ett litet extra jobb, typ efter skolan eller på helgerna och ett sommarjobb. Kanske något inom fotografi såklart och tv! Det är svårare än man tror, man måste ju ha kontakter inom tv för att få jobba där.. men jag ger inte upp mitt sökande!! Kanske i en fotobutik inne i stan? om någon vet som läser här kan ni gärna ge mig lite förslag :) skulle vara jätte tacksamt!
Och något förslag om vad man kan skriva om i bloggen på fotosidan? 

Ciao

Inlagt 2011-01-27 21:51 | Läst 1301 ggr. | Permalink
Nathalie. Härlig bild!!!
kanske inte ett extrajobb...men en liten chans att tjäna en slant..och dessutom något som ger dig möjlighet att få ägna dig åt fotograferandet; Sök efter ett ställa där du kan få visa upp dina bilder! Som en liten fotoutställning. En affär, offentlig lokal, eller dylikt.
Lycka till!
Allt Gott! Anders Plåtare
Svar från Nathalie Malic 2011-01-27 22:09
Tack så mycket Anders!
joo. en liten slant skulle inte sitta fel i en students plånbok..
Har ett album där jag har skrivit ut mina favorit bilder av de 35 000 bilderna som jag har på min dator! så den är redo att visas upp :)
Tack för tipsen
Ha det bra / Nathalie
Hej Nathalie. En underbar bild. Jag blev jätte glad av att se på den.
Du kan säkert söka jobb på tex minder tidning som kommer ut 1x i veckan.
Vi har Varbergs posten här hemma och i den finns bilder från ungdomar som fotar på stan som får betalt av Varbergs posten.
Lycka till
MVH Anita
Svar från Nathalie Malic 2011-01-28 12:26
Tack så mycket för tipset Anita!
Ska kolla in det :)
MVH Nathalie