Nathalie Malic Fotoblogg

Är en sjukt intresserad fototjej som älskar att stå bakom kameran. Dokumentera vad som händer, känslor och kultur är underbart.

Sommarlov, tips på batterigrepp?

Sommerlovet började den 8juni för mig. Nu har jag gått mitt första år på Mediagymnasiet Nacka Strand! måste säga att jag är mycket nöjd med mig själv, hur jag har presterat och hur jag har lyckats! 

Sommaren började såklart den första juni. Då jag börjar se att jag lägger in nya bilder varje dag på min dator. Vilket resulterar att jag nu bara har 20G kvar av mitt minne. Måste skaffa en ny hårddisk! Men vilken ska man välja? några tips? Vill gärna ha en på 2Tb. 

Somsagt. Min sommar är ganska så proppfull! har precis fyllt år. Fick mitt efterlängtade fish-eye objektiv. Är jätte glad över det! många bilder blir det nog. Tänkte slänga upp en av de första bilderna med mitt fisköga här på bloggen. 

den 26 juli - 7 aug, ska jag till Jamboree lägret nere i Skåne! Där det kommer finnas upp till 40 000 scouter från hela världen! Detta kommer att dokumenteras! men först ska jag skaffa mig ett batterigrepp för att jag ska kunna fota mycket! Har ju en Nikon D5000, vilket det knappt finns några batterigrepp till... någon som vet något prisvärt batteri och ett par vanliga batterier till kameran? 

Bilden: är på pappa! På båten Galaxy till Åbo den 9juni, min födelsedag.
Hade precis fått fisköge objektivet och lekte med det vid frukosten! käär.! 


Postat 2011-06-13 22:42 | Läst 2103 ggr. | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera