... bilder från här och nu och där och då...

Husbilssemester del 2

Dagens etapp slutade vid Camping Krossinsee utanför Berlin med lite DDR känsla. Här kan man bl.a. hyra kanoter men framförallt SUP-brädor som verkar vara mycket populära. Det är extra roligt att som svensk notera att ett bordtennisbord finns på plats :)

nr 1

nr 2

nr 3

nr 4

Hej så länge // Mats

Inlagt 2024-08-27 22:51 | Läst 304 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Jo Sup har blivit populära, men de försvinner nog som vindsurfingen på min tid, då sålde varje bensinstation en vindsurfingbräda (min ligger kvar i källaren). Bordtennis är populärt i Tyskland också, det tyska laget kommer väl ganska högt i OS har jag för mig
Svar från Mats Andersson 2024-08-28 22:42
Jag minns den tiden och jag provade också på vindsurfingbräda men kom aldrig vidare från nybörjarstadiet utan fick benämningen "tepåse" :)
Tysklands bordtennislag fick brons i OS!
Ha det gott // Mats
Det ser ju fridfullt ut när folk kommer glidande på en SUP bräda men jag har aldrig provat (var ska man ha kameran?). En kanot eller kajak måste vara bra mycket stabilare. Stämningsfulla bilder från Berlincampingen. Måste man stå på en camping eller ställplats som man betalar för i Tyskland?
Hälsningar Lena
Svar från Mats Andersson 2024-08-28 22:52
Hej Lena! Jag har heller aldrig provat och man måste nog ha en undervattenskamera om man ska ta några bilder :)
Man kan parkera en husbil på alla P-platser som inte uttryckligen förbjuder klass II bilar eller har tidsbegränsningar för parkeringen. Vi väljer ofta en camping och åker kommunalt när vi är i storstäder, både för tryggheten och bekvämligheten. Det är ofta både besvärligt och dyrt att parkera i städerna. Ha det gott // Mats
Hej Mats.
Härliga stämningsbilder från campingen.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Mats Andersson 2024-08-28 22:53
Hej Erik! Tack för din kommentar. Ha det gott // Mats