Lappland - Friluftsliv - Det vilda köket
Mat i vildmarken
Ofta när jag är ute så brukar det lagas mat vid jakt, fiske eller en fjällresa. Maten smakar alltid extra gott när man blivit hungrig efter några timmars aktiviteter och ofta lagar två kompisar maten som sedan får dokumenteras, nu blev det ett gäng bilder till finska skidortens tidning, Levidays.
Rykande mat från muurikkan lagat av Mats Degerkvist
Baconinlindade sparris från gjutjärnspannan över öppen eld lagade av David Andersson vid sidan av matutbudet och restaungalternativspalten i finska Levi, Levidays
Bon apeti´t i det vilda! //Perran
Inlagt 2012-11-11 20:48 |
Läst 4002 ggr. |
Permalink
Det såg riktigt mumsigt ut! Kul att få bilderna publicerade! =) Grattis!
Hej Heléne och tackar för dina ord, ja det kan vara riktigt roligt att få bilder publicerade, blir som ett kvitto på ett jobb man har gjort, kul att du gillade detta ha en fortsatt bra dag!//Perran