Gulärla

Jag tror att det är en gulärla, hona eller ungfågel kanske. Satt ute i rapsfältet och var mer nyfiken än skygg. 

Spindeln blev snabblunch.

- Är du klar än med dessa för********  fåglar?!!!

Inlagt 2021-07-01 07:48 | Läst 954 ggr. | Permalink

"Mycket bra bilder men den första gillar jag nog mest. Så fint med de sparsamma färgerna. Ser gulärlor varje dag här uppe i Jokkmokk men inte i närheten av dina bilder. Jag har gnällt på vädret i två månader men jag gillar inte den skarpa solen. Sten"


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Det kan nog vara en gulärla, hur som helst sitter den väldigt fint där i rapsen och kul med spindeln. Jag kan förstå Majas uppgivenhet. Det var ju bara en liten pippi och det tog sååå lång tid, vilket det ju gör ibland...
Hälsningar Lena
Svar från Joakim88 2021-07-04 19:10
Det tror jag med att det är :)
Tackar! Haha ja exakt hon förstod ingenting, här stannar vi ju aldrig. Detta är ju bara en väg vi brukar gå för att komma ner till sjön haha :)
Fina bilder!
Svar från Joakim88 2021-07-04 19:11
Tack ska du ha Morgan :-)
Snygga bilder, riktigt fin bakgrund. Ja Maja vill nog gå vidare där och inte fota mer :)
Svar från Joakim88 2021-07-04 19:12
Tack ska du ha Peter :-)
Nä hon är så van var vid att bara promenera på denna raksträcka så när jag helt plötsligt blev stillastående ett bra tag så blev hon konfudersam :)
Mycket bra bilder men den första gillar jag nog mest. Så fint med de sparsamma färgerna. Ser gulärlor varje dag här uppe i Jokkmokk men inte i närheten av dina bilder. Jag har gnällt på vädret i två månader men jag gillar inte den skarpa solen.
Sten
Svar från Joakim88 2021-07-04 19:14
Tack så mycket Sten :-)
Det är nog lite tvärtom här nere, ser sällan denna art. Så när jag fick se den här så fint och att den flög närmare var ju hur fint som helst :-)

Haha ja alltid är det något med vädret eller hur ;)