Resultatet
I mitt förra inlägg beskrev jag vår fantastiska julklapp från våra vänner i Tyskland. Igår kväll var det så dags att avsmaka presenten. Det kan inte sägas på annat sätt. Mmmmmm. Tyskarna vet verkligen hur man gör riktigt rustik tung mat. Perfekt när kvicksilvret börjar krypa under 10 minusgrader. Och inte tala om korven! Särskilt den som liknar vår svenska isterband är jättegod. Till blev det för min del julöl från Visby. Senare i vår får vi åka till Jönköping någon lördag när det är torgmarknad och bunkra hos den som säljer tyska matvaror där.
Så vad händer mer då? Vi har varit och storhandlat för att fylla på frysarna såhär efter julhälgen så nu står vi oss ett tag igen. Hmm, känns konstigt att göra ett helt inlägg om mat. Jag får strunta i att nämna att vi får äta nyårssupén ikväll istället för att frugan jobbar i morgonkväll. Då skulle ju inlägget handla allt för mycket om mat.
Kanske ingen stor dag för matfotografin men va tusan.
N-Å C