Fotografering hellre än bra

Getinghonung 564/Älskade mobiltelefon

Mobiltelefonen måste vara den största gåvan mänskligheten fått eller..........

Inlagt 2024-06-30 13:14 | Läst 308 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Största gåvan till mänskligheten vet jag kanske inte men man kan nog lätt få den uppfattningen, den har ju stor spridning och alla har nog minst en. Behovet ökar nu också när Telia stänger ner kopparnätet. Själv använder jag min iPad betydligt mer än mobilen. IPaden använder jag timvis varje dag och på mobilen är det kanske minuter.
Svar från ULLABERT 2024-07-01 08:41
När jag åker tåg är jag nästintill ensam om att sitta med min korsordstidning. Dessutom har jag min biljett i pappersformat. Det funkar för mig.
/Ulla
Har inte riktigt förstått vad det är alla som har mobilen framme håller på med..
Kan bero på att jag är helt ointresserad av sociala medier.

Jag ser mig ändå som en social person och: ja - jag har en Androidtelefon, men med den fotar jag mest busstidtabeller och tidningsartiklar - sånt som man fick ta fotokopior på förr.

Visst kan man ha den för att kolla på nätet, men jag är rätt gammal nu och måste ta på glasögon så fort jag ska kolla - det blir lite jobbigt. Föredrar en 24-tums skärm. Som för övrigt är ett måste när man ska redigera bilder i PS.
/T
Svar från ULLABERT 2024-07-01 08:45
Jag tror att många sköter sitt liv i mobilen, kontakt med vänner, betala räningar, handlar på nätet etc. Så alla dessa appar som finns. Jag googlar ofta om saker jag tror att jag behöver veta.
/Ulla