Spridda bilder och tankar..ostrukturerade förstås!

Sydfrankrike

Äntligen här! Som vi längtat.. och pratat om maten. vinet, värmen och stämningen. Jag är nog lite förälskad i Languedoc. Stämningen är väldigt avslappnad, och jag kan ta mig "fram" på min engelska och några tappra fraser på "franska". Jag får bara vänliga leenden tillbaka.

Stora kameran fick stanna hemma den här gången. Lilla Fujifilm x20 får vara stand in. Bilderna är snabbredigerade i Pixlr express- ett fenomenalt verktyg på webben.

"Vår" lilla gata i Portiragnes

Vi gjorde en utflykt till Bouzigues- där ligger fiskrestaurangerna på rad. 

Mums!

På vägen hem stannade vi vid en vingård, Domaine Les Yeuses

Synd att man inte ska ta bilen hem till Sverige:-)

Underbara Sydfrankrike!

/Anna

Inlagt 2013-06-27 00:06 | Läst 3848 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Härligt Anna!!! Att resa, är att leva... :) Det blir ju ganska bra bilder med den där lilla... ;) Skämt och sido, fint!! Och redigeringsprogrammet får jag väl testa vid tillfälle då... :)
Förstår att det ibland kan bli frestande att "bila hem"... Vi fick i varje fall med en låda i vänners bil... :)
Ha en fortsatt skön semester och skönt att fransmännen ler trots att man inte kan deras språk... ;) Sekatöööööör! :) //Peter
Svar från Anna-Lena Forsman 2013-07-16 23:12
Ja, jag älskar att resa.. mer och mer för varje år!.. Puh- undrar hur detta ska sluta??:-) Jo- fransmännen ler.. när de märker att man försöker säga någon enkel fras- de uppskattar det verkligen. Det är kul och avspänt. Å du- kan vi samordna med dina vänners bil nån gång???:-))) Kram! /Anna