Spridda bilder och tankar..ostrukturerade förstås!

En solig eftermiddag med Marja, Moa o Moltas

Sent på eftermiddagen ringde Marja..

-Vad gör du?..Vi är på väg till stallet, ska du med??

-Jaa..ge mig tio minuter!!

Det var inte lätt att fotografera i strålande sol , med vit "bakgrund" Tur att det finns "Raw":-)

Ha en bra torsdag!

/Anna

Inlagt 2011-03-02 21:33 | Läst 2470 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Är hemma från jobbet pga en skadad fot. Kan inte (får inte) gå så mycket....därför passar jag på att sitta framför datorn och ta mig en ordentlig titt på bilder och bloggar här på Fotosidan.
Det känns som vi har en del gemensamt vad det gäller fotografering.....du gillar att experimentera och "tänja" på gränserna...funderar mycket på vad som är rätt och fel...bra och dåligt ....jag känner så väl igen de där tankarna och funderingarna :)

Hästar i rörelse är inte helt lätt att fotografera men man lär sig efter hand. Bilden i nedre vänstra hörnet, där hunden är med....den är så bra, tycker jag. Mycket liv, glädje och energi i den. Bra jobbat, Anna!
Svar från Anna-Lena Forsman 2011-04-14 22:35
Ja, det är kul att försöka ställa saker lite på sin spets ibland..det är på något sätt som att tänka och göra samtidigt..
Nej det var inte så lätt att fota och få med rörelsen och inte fräta ut snön:-) Men men..kul var det.

Tack för dina ord..
Letade efter bilder på din sida men hittade inga..
Ha det gott! /Anna
Jag har varit medlem här i ett år nu och fortfarande inte lagt ut några bilder.....vet egentligen inte varför ?! Feg kanske :)

Startade ett flickrkonto när jag började fotografera 2007 och där finns en del av mina bilder. Om du har lust och tid så finner du dem här...
http://www.flickr.com/photos/8618469@N02/

Jag har inte använt kameran så mycket sista månaderna, tror att jag är på väg in i en ny "fas"....funderar mycket och skissar mycket, får se vad som händer när jag fattar tag i kameran nästa gång :)

Ha det gott!