Funderingar om det går att kombinera ovanstående utan att de kommer i konflikt med varandra, samt allt annat som jag snubblar över i framtiden.
Napoleonbakelse del 2...
Inte hade jag tid att vänta med näringsintaget, utan det blev inmundigande av sagda bakelse direkt på konditoriet. Kan ju bli gammal och seg innan man kommer hem ;-)
Jag gillar ju svartvitt men på något sätt ser inte bakelsen lika god ut som den gör i färg... eller? Döm själva!
Men den här grabben gör sig nog lika bra i färg som i svartvitt!
Och så blev det så fel igen - efterrätten före huvudrätten. Oopps! Nu ringde tvättstuguklockan så det där med varmrätt tar vi senare i kväll!
Inlagt 2009-03-04 16:03 |
Läst 1811 ggr. |
Permalink
Som en ovan Napoleonätare vill jag härmed passa på att fråga hur du gör!
Sedan föstår jag att du behöver tvättid, efter att ha läst om hur du äter din Napoleon
;-))) Hoppas du har tvättid hela kvällen, ja, med tanke på att jag förstått att du även planerar att äta huvudrätt ;-))
God Kväll, Peter-L :-)
Ps. Var just inne på era respektive sidor och såg då att ni bor "Norr om Kolmården och därom liggande fäbodar - Lappland med andra ord" så jag förstår om ni inte kan komma i brådrasket ;-) Men när nästa renspann är på väg söderut så är ni välkomna! Ds.
Inte helt klart att det lyckas idag.
Ps
ang. bakelse i sv/v. Med stöd av lite egen erfarenhet av Napoleonbakelser så tycker jag nog att din sv/v bild ser minst lika frestande ut.
Ps. Bananbakelser är inte helt fel det!! Ds.
Och självklart skulle jag uppskatta att få vara med på ett "bakelsemöte". Vid tillfälle!! Men "avundsjuka" är det inte tal om här. Jag är glad för din skull!!! Tar självklart med mig kameran. Och ett tele. Så jag kan sitta säkert några bord bort och njuta av vårt möte och din "Napoleonteknik".
Önskar dig en smaklig varmrätt!! /Peter-L ;-)