Diverse bilder från min vardag och lite annat. All photographs in this blog © Bengt Gustafsson, Bengts Bilder.

2-32 Cillas utmaning besvarad

Cilla lade ut en utmaning på sin blogg.

Min utmaning till er är att lägga upp:

1) En bild som ni själva är väldigt nöjda med, kanske rentav en som ni tycker är en av era bästa bilder, men som andra har varit ganska oförstående inför.

2) En bild som ni själva tycker är en av de vanliga bilderna ni tar, varken bättre eller sämre men som andra verkar tycka är väldigt bra.

3) En bild som både ni själva och andra har tyckt ungefär lika mycket om. 

Skriv gärna några rader om vad ni tror om fenomenet också, om ni vill.

Jag blev fundersam på hur jag skall välja bilder efter vad andra tycker. Det finns som mest 10 kommentarer på några av mina bilder skall jag välja någon av dem?  Eller skall jag välja de som fått flest röster? Eller flest visningar?

Nr 1 den här bilden är jag nöjd med, Jag kan nog se att ljussättningen kunde varit lite bättre, Den krävde en del arbete i PS för att bli som jag ville.

Nr 2 Den här bilden är i mina ögon inte så måärkvärdig, men den har fått högst poäng av alla mina bilder på FS.

Nr 3 Här är en bild som jag är väldigt nöjd med och de verkar även uppskattas av andra på FS. Inte så många kommentarer men medelbetyg 4.

En annan bild som faller in under katergori nr 3 är den här. Den har i all fall fått flest kommentarer, och de flesta väldigt positiva.

Varför det skiljer sig har jag ingen aning om, men ofta har man ju någon känsla kopplad till en favoritbild.

 

Inlagt 2008-08-08 20:04 | Läst 2839 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Jag gillar 3:an bäst!

Kul att du ville anta utmaningen, som kanske inte var så exakt specificerad. Jag tänkte att man själv kunde välja om man ville utgå från intresset för bilden här på FS eller någon annanstans.