Några tankar kring att fotografera, både ur ett teoretiskt perspektiv och mer personligt. Kanske också lite om tankar och känslor inför fotografier, egna och andras.

Äntligen framme

Efter en del strul kom jag fram till mitt hus i Bretagne sent igår kväll. Klockan var 2230 och det är mörkt här, det är rena landsbygden och skyltar kan vara svåra att hinna med att se i mörkret. Jag har hyrt ett litet stenhus (gite) för två veckor. Huset är fint och värdfamiljen är trevlig. Efter att ha storhandlat blev det en promenad ned till havet och bort mot närmaste by som heter Lesconil. Det kommer att bli mycket tidiga morgnar och sena kvällar för att få bästa ljuset. Men det var helt ok även mitt på dagen pga lite moln och att det snart är november. +12 grader och varmt i solen. Detta är Lesconil:

Inlagt 2010-10-17 15:27 | Läst 1185 ggr. | Permalink
Hej Stig!
Vilken härlig bild från det underbara Bretagne, som jag älskar. Med husbil
har vi några gånger besökt denna vackra trakt med vänliga människor.
Hoppas du får en fin vistelse och underhåller oss med bilder. Det börjar
nypa litet i fingrarna nu om mornarna här i ett allt kallare Norden.
/Kerstin
Svar från Stickan1 2010-10-18 11:23
Tack för kommentaren. Det var faktiskt lätt frost här i morse. Jag klev upp 07 och tog en tur. Det var becksvart, solen går inte upp förrän 0840 här. Det blev en serie morgonbilder, jag har lagt ut en i stora bildpoolen. Det kommer snart några fler via bloggen. Det börjar bli svårt att välja redan. mvh Stig