Genom kamerans lins ser jag världen med nya ögon. Efter ett par kurser i fotografering så fotar jag numer nästan uteslutande manuellt med min Sony och min lånade Nikon, men jag har mycket kvar att lära. Framför allt när det gäller bildberättande. Välkommen hit!

#Blogg100/80 Bara 20 dagar kvar efter denna...

Vad fort tiden går. Helt sjukt ibland. Snart har ett helt läsår åter passerat. Äldsta sonen slutar femman och yngsta trean.  Bara några veckor kvar till skolavslutningen. Mycket att tänka på så här inför semester och sommarlov men jag har inte planerat något än... Känns svårt att ta tag i på något sätt. Vet inte riktigt vad sommaren har att erbjuda. 

Har varit hemma idag och jag sov bort hela förmiddagen. Orkade masa mig upp efter kl 12. Jag var uppe en omgång med ungarna på morgonen och såg till att de kom iväg som de skulle men sen dök jag i säng igen kl 8. Försökte se lite morgon-TV men jag somnade hela tiden. 

Så här ser vårt fina fönster till fritidstummet ut nu sedan rutan krossades i helgen. Trist och mörkt blir det förstås inne... Men det är ju bara att gilla läget. 

Over and out! 

Inlagt 2016-05-19 22:36 | Läst 560 ggr. | Permalink

"Bra jobbat med Blogg100...20 klarar du lätt!!!!"


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Bra jobbat med Blogg100...20 klarar du lätt!!!!
Svar från annesjoberg 2016-05-21 10:21
Tack Lena! :-)