Genom kamerans lins ser jag världen med nya ögon. Efter ett par kurser i fotografering så fotar jag numer nästan uteslutande manuellt med min Sony och min lånade Nikon, men jag har mycket kvar att lära. Framför allt när det gäller bildberättande. Välkommen hit!

#Blogg100/38 Pyssel och träd

Jag tänkte inte på det när jag valde ut dagens två bilder jag tänker publicera här men det handlar om träd... Mitt pyssel som jag under några timmar knåpat ihop som inspiration på fritids är ett träd av pärlor och ståltråd. Flera av barnen blev inspirerade av mitt arbete och testade själva! Det är en vinst i sig... 

På min rast idag tog jag med kameran på en promenad. Jag trivs i miljön runt skolan jag jobbar på och då det dagen till ära varit väldigt växlande väder så passade jag på att ta med kameran då det var soligt och uppehåll. Valet av bild föll på ett av mina favoritträd, björken. De är vackra skapelser... En plåga för många men snart kommer de glänsa med sina gröna blad och vita stam...

PS en liten bonusbild...

Bakom träden... delar av regnbågen som jag och barnen beundrade när vi kom ut från affären. :-)

Inlagt 2016-04-07 22:39 | Läst 491 ggr. | Permalink

"Fint träd du pysslat ihop och kul att du även kunde inspirera barnen. Hörde på morgonnyheterna att det skulle vara rengbågsväder nu, har inte sett någon själv men du bevisar att det är sant."


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Ja, vilket fint träd du gjort i regnbågens färger, förstår barnen gillade det, fina vardagsbilder.
😊
Fint träd du pysslat ihop och kul att du även kunde inspirera barnen.
Hörde på morgonnyheterna att det skulle vara rengbågsväder nu, har inte sett någon själv men du bevisar att det är sant.