Advertisement
Genom kamerans lins ser jag världen med nya ögon. Efter ett par kurser i fotografering så fotar jag numer nästan uteslutande manuellt med min Sony och min lånade Nikon, men jag har mycket kvar att lära. Framför allt när det gäller bildberättande. Välkommen hit!

#Blogg100/54 Instawalk på Kulturhuset

Idag deltog jag i en Instawalk på Kulturhuset i Stockholm. Först en kort introduktion av utställningen "In her own hands" Vivian Maier på Galleri 5 högts upp i huset. Sedan en guidad Instawalk med fotografen Mia Galde. Det var en rolig upplevelse och kul att möta andra fotoentusiaster. Sedan var det förstås en bonus att delta i Kulturhusets första Instawalk, men inte deras sista! :-) 

Jag gillar inte att fotografera direkt med instagramappen på telefonen så bara det blev en utmaning extra. Det blev en hel del "omtagningar".  Att det var mycket folk på plats gjorde mig nervös och stressad. Bilderna jag tog blev inte alls "bra". De bilder som jag lade upp på instagram kommer att dyka upp i flödet av bilder på Kulturhusets hemsida... känns lite sådär.  Men det var KUL! Jag hade min man/partner med mig och även han uppskattade äventyret. 

Ovan två av bilderna jag delade på Instagram. Vi hade några olika stationer där vi fotade, först speglarna ut mot Sergelstorg och city. Sedan tangodansen, rulltrapporna och ute vid Sergelfontänen. Övriga bilder jag delade under hashtagen #vivianmaiersthlm blev oskarpa, trista och inte alls roliga... Så dessa får duga för i kväll... 

Men kul var det och jag rekommenderar både utställningen och deltagande i instawalks eller andra fotopromenader. 

Inlagt 2016-04-23 23:46 | Läst 591 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver