Genom kamerans lins ser jag världen med nya ögon. Efter ett par kurser i fotografering så fotar jag numer nästan uteslutande manuellt med min Sony och min lånade Nikon, men jag har mycket kvar att lära. Framför allt när det gäller bildberättande. Välkommen hit!

#Blogg100/14 Bara moln... nästan

Efter en grå dag kom solen fram framåt eftermiddagen. Jag var hemma med sonen som hade feber och var allmänt hängig. Deppade lite smått över nyheten att Sveriges bästa rockband nu lägger av... Kent som jag följt under många år nu väljer att gå vidare. För många fans en sorgens dag. Men jag gråter inte... men jag kommer sakna längtan efter nästa platta eller nästa turne. 

I morgon tillbaka på jobbet igen. Sedan till Fotografiska för veckans första kurstillfälle, Fotografering 2 - Bild. Läxan är inskickad, men hur jag lyckats återstår att se... Funderar öveer vad nästa läxa blir och hur jag ska få tiden att räcka till... Kommer spendera både fredag och lördag på fotografiska för kurs, Fotografering 2 - Teknik och det ska bli intressant! Jag hoppas få god användning av den kunskap jag tar del av. Även om jag bara går kurser för att det intresserar mig så vore det roligt att använda det hela till något skoj!

PS en av bilderna jag skickade in till kursen...

Inlagt 2016-03-14 21:24 | Läst 568 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Men inte vilka moln som helst det är mycket dramatiska bilder.
Gun-Inger
Håller med Gun-Inger, du fångade in dramatik i bilderna, med molnen...
Ska bli spännande att höra hur det går med dina fotoutmaningar på Fotografiska!
Hoppas sonen är bättre...