Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: starbelly
Bor: göteborg
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2007-05-30
Senast inloggad:

hej jag heter helene
jag är 26 år och bor i göteborg.
har precis läst klart fotografisk bild B på abf i göteborg. har tänkt att fortsätta med abf's fotoskola antingen i vår eller till hösten.
jag fotar mkt i vardagen, men inte så mkt seriösa saker. ibland får jag fota kompisar som håller på med musik tex. det är kul! speciellt att de blivit nöjda och att bilderna blivit publicerade på hemsidor och i musiktidningar.
innan 2007 så har jag enbart fotat för skojs skull.,jag
gick några fotokurser på gymnasiet eftersom jag läste konst och form, estetisk linje, men intresserade mig inte så mkt, på den tiden var det måleri och sådant som var roligast.
jag tycker om att arbeta både analogt och digitalt. speciell känsla med att vara i labbet och vara i mörkrummet, verkligen tänka till för att få det som man vill ha det. och det bra med digitalt är att man har obegränsat, näst in till med chanser att få det som man vill ha det.och att se resultat direkt.
jag tycker om att fota människor. och jag vill gärna att mina bilder skall utrycka känslor.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Mode, Action / Äventyr, Porträtt, Husdjur / Tamdjur

Mitt bästa fotominne:
ute i skogen utanför mitt område, fotade min kompis i rosa klänning med hennes mammas jättestora hund, en grand danios. det var kul. det kändes lite som maskerad. ocj vi var ute jättetidigt på morgonen så det blev sånt fint ljus. fast då hade jag bara en kompakt kamera.

Mitt sämsta fotominne:
när jag skulle fotas själv! gud va svårt! fotografen var en aningens grinig men resultatet blev jättebra :)

Jag fikar helst:
kaffe och cigg med vän på min uteplats

 
nya bilder
Vanligt
6 bilder
leka lite
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.