Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Calliii
Ålder: 34 år
Bor: Upplands Väsby, Stockholms län
Kategori: Fotostuderande
Började fotografera: 2005
Medlem sedan: 2007-04-30
Senast inloggad:

Ser 2008 som mitt "genomslagsår". Kontakter har skapats, en kundkrets har vuxit fram (om än fortfarande ganska liten men stadigt växande), kunskaper och projektidéer flödar in.

En mer professionell utrustning börjar nu även ta form i en realistisk budget men mycket av min drivkraft får jag från mina fotolärare (och mentorer) som har många års yrkeserfarenhet och får man en komplimang av dem vet man att man är på rätt väg.

Till sist är en hemsida på gång!

Jag vill som ung och dum marknadsföra mig som en pojk med stora meriter, sådana där meriter som äldre lätt kan bli förbannade på för att man är en ung fotograf som satsar och sätter upp höga mål "och tror att man är bättre än vad man är".

Jag tänker i alla fall fortsätta pusha på min vilja att hela tiden ta bättre och bättre bilder och hoppas att foto alltid kommer vara en hobby som öppnar möjligheter till nya vänner och en massa roliga minnen!

Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Nattbild, Svart-vitt, Vilda djur, Sport / Motorsport, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
En sagolik porträttbild på min hund som enligt min frilansarsyssling var i klass med de billigare systemkamerorna (tog bilden med kompaktkamera)

Mitt sämsta fotominne:
När kameran blev stulen på semestern med alla bilder...

Min största inspiration:
Andra fotografers bilder

Jag fikar helst:
Långsamt, allt handlar om njutning?

I kameraväskan har jag alltid:
Kameran

Drömbilden är:
Mats Sundin in action i min privata fotosession

 
Medans solen vaknar
Kollektion
4 bilder
Allt
Vanligt
6 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.