Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Davidoff
Ålder: 33 år
Bor: TYRESÖ, Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2007
Medlem sedan: 2007-03-18
Senast inloggad:

JUST NU: just nu så är jag dålig på att skriva kommentarer (förlåt) på alla vackra bilder jag ser här på fs p.g.a. hård press i skolan såhär innan slutbetygen sätts + att säsongen har startat igång så det blir inte mycket över, men jag LOVAR att jag ska försöka att börja kommentera mycket igen så snart jag kan.
.:Davidoff:.
Hej!
Jag heter David och bor i Tyresö, en liten söder-förort på cirkus 40.000 inv.
Jag går sista året i grundskolan och väntar med spänning på svar från gymnieintagningen.

Jag fick precis min första egna kamera i 16-års present av pappa och det inspirerade mig att bli medlem här efter att ha sett massor av bilder pappa visat mig härifrån.

Innan jag fick min kamera så har jag nog alltid haft ett litet intresse att foto just mycket för att jag själv inte tycker att jag är så fotogenisk och håller mig därför helst bakom kameran. Men nu när jag har min egen kamera så tar jag alltid minst ett par bilder varje dag, Det har därför alltid varit minst 2-3 bilder varje dag sen den 15 mars! :)

Jag älskar att leka med Photoshop och använder CS2:an. Jag är fortfarande ganska ny i området med bildbehandling men kommer längre och längre med varje bild jag bearbetar.

Jag försker att lägga upp så många bilder jag kan men är ganska kräsen över vad jag lägger upp, kommentare gärna mina bilder så att jag kan utvecklas som fotograf och ta ännu bättre bilder inom en snar framtid!

Om att kommentera.
Jag försöker att kommentera så mycket jag kan för att få folk att kolla in mina bilder och ge kommentarer tillbaka, personligen tycker jag att responsen är dålig. man ser massor av "stora" fotografer här som får 20-30 kommentarer på bilder men det är väl vi "små" fotografer som mest behöver Era kommentarer för att någon gång bli den där "stora" fotografen. positiv som negativ, allting är bra, en positiv kritik kan få en att bli större inombords och våga ta fler bilder, en negativ/konstruktiv kritik kan hjälpa en med ens svagheter och få veta vad man gör fel.
Hoppas att det kommer ske en förändring.
Väntar med spänning...


Ha det så bra och njut av mina bilder!
mvh, David



Oödig info om min fotografering:

blder i genomsnitt/dag:
35,2 bilder/dag

senast updaterad, 2007-04-23

Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Macro, Svart-vitt, Digital efterbehandling, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
allt jag ser, jag kan kolla rakt fram eller ner på marken och se en bild framför mig. mina kompisar, mina kompisar ger mig så många bilder eftersom de är det bästa jag vet och jag vill föreviga allt jag gör med de :)

Jag fikar helst:
utomhus i solen :)

I kameraväskan har jag alltid:
min kamera förstås ! :D

 
Djur
Vanligt
3 bilder
Tyresö Royal Crowns
Vanligt
1 bilder
Mattias (och andra barn)
Vanligt
0 bilder
Sommarväder
Vanligt
1 bilder
Landet
Vanligt
0 bilder
gott o blandet
Vanligt
3 bilder
Photoshop
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS