Annons
Användarnamn: henkeK
Ålder: 44 år
Bor: Storvreta, Uppsala län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2002
Medlem sedan: 2007-03-09
Senast inloggad:

en kille som älskar att fota och har gjort det mycket sedan jag började fotoskolan i forsa 2003. är trebarnspappa som bor utanför Uppsala med min underbara fru Jenny. Jobbar inom finansbranschen. På fritiden tränar jag fotbollslaget, spelar lite golf och fotar.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Macro, Barn, Svart-vitt, Mörkrum, Action / Äventyr

Jag fotograferar helst med analogkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
har än inget absolut bästa fotominne än, men tiden jag gick fotolinjen på forsa folkhögskola var en period som många fotominnen skapades och mycket foto lärdes!!

Mitt sämsta fotominne:
mitt absolut sämsta fotominne är när jag för första gången skall fota med mellanformat, min nyinköpta mamiya 645 pro. jag vänder rullen åt fel håll och jag har fotat 3 rullar på ett par och derars mage med deras första barn och alla rullar blir blanka...dum och dum när man gör nåt för fort!!

Min största inspiration:
vad som inspirerar mig mycket är krigsbilder i svartvitt där man kan få känsla av något djupare. även bilder med understruktur gillar jag!

Jag fikar helst:
med min älslkling jenny och min älskade ebba som är min dotter :)

I kameraväskan har jag alltid:
mamiya 645 pro ljusmätare och ljusmätare

Drömbilden är:
något som väcker ens fantasi och där man får 1000 olika reaktioner

 
Animals
Vanligt
5 bilder
kreativitet
Vanligt
2 bilder
feelings
Vanligt
1 bilder
portrait
Kollektion
2 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.