Annons
Användarnamn: roxny
Ålder: 46 år
Bor: Eskilstuna, Södermanlands län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2007-02-23
Senast inloggad:

Har med mig kameran så gott som överallt och tycker mest om att dokumentera min vardag, även om jag ibland fotar mer "uppstyrt" också. Publiceras regelbundet i Svenska Scooterklubbens medlemstidning (där jag även sitter i redaktionen och skriver en del) men det är på idéel basis. Utöver detta har jag gjort en del småjobb (fotosessioner för vänners företag, ett par bekantas bröllop osv) men skulle fortfarande inte kalla mig mer än dedikerad hobbyfotograf i nuläget då jag ännu inte vågat ta steget att börja frilansa fullt ut.

Är mycket intresserad av musik, såväl att lyssna på som spela själv. Jobbar också en del som DJ. Mitt stora kärlek utöver detta är klassiska plåtscootrar - den tid som inte spenderas fotandes eller pulandes med musik spenderas oftast i garaget med mina tre veteranscootrar (två Vespor och en Lambretta), ett gäng verktyg, min iPod och kanske några folköl. Jag gillar även kläder samt film och litteratur. Så det så.

Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Mode, Reportage / Situation, Konsertfoto, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Rideouten på EuroLambretta 2008 - en av världens största träffar för Lambrettaentusiaster. Den hölls i Sverie (Hasslö, Blekinge) det året och över 600 scooterister från hela världen närvarade. Jag lyckades på något sätt ta mig långt fram i kortegen, hoppade av scootern och ställde mig vid vägkanten för att ta bilder av den närmare 2 kilometer långa kortegen...solen gassade, det luktade tvåtaktsrök och allt var underbart.

Jag fikar helst:
På Café Sylvia eller Kaka i Eskilstuna. Alternativt vid vägkanten på en filt med flickvän och hund, med scootern parkerad bredvid under sommaren.

I kameraväskan har jag alltid:
Kameran.

 
Diverse
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.