Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: pixels
Ålder: 34 år
Bor: Sundsvall, Västernorrlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2005
Medlem sedan: 2007-01-29
Senast inloggad: (visas ej)

Har inte varit så speciellt aktiv här, men det ska väl se till att ändras på :) övrigt så håller jag inte på allt för mycket med foto för tillfället. Blir mest spontana kort tagna lite då och då, eftersom skola o studier tenderar att komma i första hand.

Ja, men vad kan man tänkas vilja veta? Heter Marie, är 18, bor i sundsvall med familjen och pluggar estetiska/bild på gymnasiet. Har ett brinnande intresse för bild, foto, photoshop, måla/rita/skissa etc men också musik. Spelat gitarr i drygt 1½ år och siktar mot att bli bättre även där ;) Gillar att resa, även om det inte händer allt för ofta, planerar en usa resa till sommaren vilket jag ser fram emot vädligt mycket. Kan även tänka mig jobba/bo där i framtiden också.

När det kommer till fotografera så fotar jag mestadels efter känsla, och redigerar där efter lika så. Har inte direkt någon vidare "erfarenhet" av foto mer än att jag har expremiterat själv. Har inte riktigt heller hittat "min grej" än heller, så jag fotar lite vad som helst som dyker upp framför näsan :)

Det var väl det jag kan komma på nu.. Är det nåt som funderar över så går det säkert att skicka nått mail här.. Har inte riktigt klurat ut sajten riktigt än ;) Kolla också gärna förbi bland bilderna, ska försöka göra mitt bästa att uppdatera ofta och med bättre bilder.

På återseénde!
/Marie

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Barn, Posering, Svart-vitt, Vilda djur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

 
blandat
Vanligt
9 bilder
 
 
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.