Annons
Användarnamn: solensflicka
Bor: Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1997
Medlem sedan: 2007-01-04
Senast inloggad: (visas ej)

Bor i Göteborg sen några år tillbaka. Började med att fotografera mina klasskamrater när föräldrarna började klaga på skolfotografierna. Har mest fotograferat porträtt tidigare. Försöker mig på att fotografera lite av varje. Just nu är jag inne på macrobilder helst blommor. Jag har liksom blivit helt galen i blommor. När det finns möjlighet försöker jag få med något djur i bilden. Har framkallat svartvitt ganska mycket när jag var yngre. Men när digitalkameran kom in i mitt liv har jag gått över till digitalt.

Har gått fotokurser men de har inte hjälpt mig så mycket eftersom de har varit amatörer som lärare. Men försöker vidare på en egen hand. Mitt favorit ställe är på botaniska med alla dessa underbara färger och former.

Min dröm är att jag ska kunna ha råd att köpa mig en bra kamera och bli säkrare på fotografering och att ha en egen fotostudie hade varit en dröm. Just nu har jag inte gjort mycket för att nå mina drömmar men kanske kommer jag att ta tag i detta nu när jag är medlem på denna sidan.

Jag hoppas att jag kan få mycket tips och lite nya fotovänner.

Vem är jag?


Mina intressen:
Macro, Vilda djur, , Digital efterbehandling, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt sämsta fotominne:
Det var när jag hade fått en ny analogkamera och alla bilder utom 2 av 36 blev helt svarta. Jag blev helt chockad, vet fortfarande inte vad det var som gjorde att de blev helt svart.

 
Växter
Vanligt
1 bilder
Djur i naturen.
Vanligt
3 bilder
Djur
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.