Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Ahr
Ålder: 46 år
Bor: Bollnäs, Gävleborgs län
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2007-01-02
Senast inloggad:

Fotointresset väcktes under tiden på Medieprogrammet (93-96). Själva framkallandet föll mig dock inte i smaken, så jag kom inte igång ordentligt förens de digitala systemkamerorna började bli "humana" i pris.
Jag fotar mest sport, men det har även blivit en hel del djur.

Intresset är så pass starkt att jag siktar på att utveckla mina kunskaper till den nivå att jag skulle kunna ha fotograferandet som mitt yrke. När det blir är dock inte så viktigt, eftersom jag har ett jobb som jag trivs rätt så bra med nu.

Med vänliga hälsningar
Daniel

Vem är jag?


Mina intressen:
Barn, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Husdjur / Tamdjur, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Air
Vanligt
4 bilder
Isracing
Vanligt
3 bilder
Bandy
Vanligt
1 bilder
Djur
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS