Annons
Användarnamn: Peter_F_Sollentuna
Ålder: 58 år
Bor: Sollentuna, Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1985
Medlem sedan: 2007-01-02
Senast inloggad:

Amatör med mångårigt intresse för fotografering. Fotograferar idag nästan helt uteslutande digitalt. Porträtt, stadsmiljö, landskap och natur är tyngdpunkten på bilderna i min dator.

Har med åren blivit allt mer intresserad av komposition och budskap i bilder och tittar idag i mycket högre utsträckning på andras bilder jämfört med tidigare. Genom att studera andras bilder får jag inspiration och tycker mig utvecklas mer än bara det som jag lär genom det egna fotograferandet. Givetvis kan man bara utveckla färdighet genom övning, men blicken för komposition och budskap tror jag utvecklas minst lika mycket genom betraktelse av andras bilder.

Hur som helst har jag väldigt mycket att lära och är angelägen om att utvecklas mycket mer. Så alla kommenterer och feedback är varmt välkomna.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:


Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av histogram. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Alltid den senaste gången som jag får bekräftelse (i utskrift eller datorn) på att det som kändes som en kanonbild vid tillfället bakom kameran vart en bra bild.

Min största inspiration:
Vatten

I kameraväskan har jag alltid:
Blixten och allround objektivet 24-120

 
Landskap
Vanligt
2 bilder
Berg och Sten
Vanligt
2 bilder
Barn
Vanligt
1 bilder
Vatten
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.