Annons
Användarnamn: fabbe72
Ålder: 40 år
Bor: Malmö, Skåne län (visa på kartan)
Kategori: Fotostuderande
Började fotografera: 2004
Medlem sedan: 2006-12-31
Senast inloggad:

Hej!

Jag är Fabian! Jag går på Kunstakademiets arkitektprogram i Köpenhamn och har av given anledning vart tvungen att intressera mig mer för foto...

Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Svart-vitt, Arkitektur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker forum är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Mitt bästa fotominne är när jag (en smula förfriskad skall erkännas) får för mig att klättra upp på ett tak i Palermo och plåta skyline. En halvtimma och ett 40 tal exponeringar senare hoppar jag ner till hotellet igen och möts av tjugo polismän som trott att jag var en inbrottstjuv. Som tur var löste sig det hela odramatiskt!

Mitt sämsta fotominne:
När jag efter en dags fotande i Berlin med min gamla trogna FM spolar tillbaks filmen och inser att jag dragit den för långt, och skitfilm som det var så hade den släppt från spolen. När jag väl upptäckte misstaget var det för sent och jag smög in på en mörk toalett för att försöka rädda det som räddas kunde, men precis när jag öppnar luckan kommer nån in på toaletten och tänder ljuset. Typiskt!

Min största inspiration:
Har inte någon ännu. Möjligen Horst Haman.

Jag fikar helst:
Där kaffekopparna är stora och fikabröden många... Just nu på Next Door...

I kameraväskan har jag alltid:
Bomullstops, minneskortsläsare och anteckningsblock.

Drömbilden är:
Ännu inte tagen eller påfunnen.

 
Resor
Vanligt
3 bilder
Porträtt
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS