Annons
Användarnamn: EllaE
Ålder: 41 år
Bor: Örebro län
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2006-12-24
Senast inloggad:

Hej!
Har planer på att längre fram gå en riktig fotoutbildning någonstans, men justnu går jag en konst&formgivningsutbildning där jag kommer att ha möjlighet att testa på lite foto. Jag har annars bara gått en grundkurs i digitalfoto, den kursen handlade mest om att hantera min kamera, men vi diskuterade oxå bildkonstruktion och fick lära oss lite enkel efterbehandling i photoshop.
Som läget är nu så kan jag elldeles för lite, har ingen erfarenhet att skryta med. Men jag tycker det är kul. Dissa mina bilder, eller gilla dom som dom är, tagna med enkel digitalkamera.. Jag skulle nog kunna vara mer stolt om det låg mer arbete bakom, men tekniken är vad jag hoppas lära mig i skolan. Jag har en förkärlek för svartvita kort och tycker om att fotografera mina vänner, alltså porträttfoton, eller ute i naturen. Tycker nog ändå,utan några vidare kunskaper att jag lyckats med några bilder... Vad tycker ni?

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Svart-vitt, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

I kameraväskan har jag alltid:
Sony Cybershot DSC-W50

 
fotokurs
Vanligt
2 bilder
porträtt
Vanligt
2 bilder
kimmi&manne
Vanligt
3 bilder
vackra vyer
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.