Annons
Användarnamn: Muaddibe
Ålder: 50 år
Bor: Matfors, Västernorrlands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2005
Medlem sedan: 2006-11-08
Senast inloggad:

Fru Cecilia och dottern Tora. Två katter och hus i Matfors. Inspireras av berättande bilder, en historia som inte är given utan som bilden och betraktaren är ensam om.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Digital efterbehandling, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Definitivt i nationalparken Rofiji i Tanzania, vi var på bilsafari och plötsligt drar guiden iväg i ilfart åt ett helt annat håll än vi kört tidigare. Samtidigt kommer tre bilar till från andra håll och vi följer efter dem. Det var mitt på dagen och snart ser vi vad guiderna sett. Ett ensamt lejon som jagar en flock giraffer. Jag slänger upp kameran och får iväg tre bilder utan att ställa in kameran. Några sekunder senare var de borta i djungeln... bilderna blev sådär men minnet är för livet...

Mitt sämsta fotominne:
Sju dagar i jämtlandsfjällen med en analog spegelreflexkamera. Vid hemkomst och med spänd förväntan inför framkallningen fick jag beskedet att alla sju rullarna var förstörda och det blev inte en enda bild.

Min största inspiration:
Just nu min dotter och naturen.

 
Blandat
Vanligt
5 bilder
Blått
Vanligt
0 bilder
Känsla
Vanligt
3 bilder
Rufiji
Vanligt
0 bilder
Tora
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.