Annons
Användarnamn: Denise Paz
Ålder: 35 år
Bor: Bålsta, Uppsala län
Kategori: Fotostuderande
Började fotografera: 2005
Medlem sedan: 2006-10-15
Senast inloggad:

Mitt fotointresse upptäcktes nog första året på gymnasiet (2005). Då spenderade jag mina timmar på Bild & Form lektioner och innan dess hade jag funderat på hur mode-design branschen skulle se ut. Jag siktade högt och kom inte så långt.

Ett år senare sökte jag om och kom in på Kulturamas fotolinje, ett halv år senare byte jag gymnasium för tredje gången. Denna gång Kunskapsgymnasiet i Globen.

När jag nu väckt ett sådant foto intresse i familjen och kring mig fick jag på senare reda på att pappa fotat en hel del i sin ungdom. Han visade upp sina mästerverk och jag fasnade verkligen mer i det.

Man kan väl egentligen inte säga att jag känner mig så väl medveten med allt som gäller än så länge men jag hoppas att det skall komma med hjälp utav foto utbildningen.

Kommentera gärna mina bilder så att jag vet vart jag ligger.

/Denise

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Macro, Mode, Reportage / Situation, , Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
var när jag fotade Riddarholmen. Det var iskallt ute den dagen och vinden blåste. Jag hade lånat ut min vantar tidigare under morgonen till en kompis så jag hade fått gå och köpa ett par fingervantar som luften ilade igen. På vägen ditt hade jag stövlar med hög klack på vilket jag grymt mycket ångrat genom hela färden. Jag passerade en hel del jobbiga gator som jag halkade mig igen. När jag väl var framme vid platsen (jag hade varit där förut) så rann snorret ner för näsan och mina fingerar var som salta pinnar. Jag kollade ut över vattnet och solen låg underbart över Riddarholmen och gamla stan. Jag tryckde av och hoppades på det bästa. Jag försökte kolla på restultatet men displayen bara immar igen. Jag släppade mig tillbaka till skolan och jag strålade när jag väl ser resultatet. Det vart underbart!

Min största inspiration:
är andra. Jag blir så imponerad av alla andra att jag vill själv fota.

 
Små liv
Vanligt
1 bilder
Blandat
Vanligt
1 bilder
Männsikor
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS