Annons
Användarnamn: CJey
Ålder: 40 år
Bor: Vänersborg, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2002
Medlem sedan: 2006-10-10
Senast inloggad:

Jag är en vanlig kille med intresse för foto, bilar och teknik. Är utbildad elektriker, helt kass på att rita, skriva snyggt och att teckna bilder. Men jag gillar mina foton.
Foton som jag vill ta är de "annorlunda" med ovanliga idéer, vinklar, storlekar, exponeringar och känslor. Både i färg som s/v.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Studio, Posering, Svart-vitt, Sport / Motorsport, Digital efterbehandling, Produkter, Porträtt, Utrustning

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Hade köpt mig min första systemkamera. Har aldrig använt någon sådan tidigare. Första filmen gick snart åt. Efter framkallningen var alla bildeer helt fantastiska jämfört med min pocketkamera. Fantastiskt!

Mitt sämsta fotominne:
Var på mellandagsrea i en elektronikbutik och impulsköpte en billig kompakt digitalkamera. Den visade sig vara väldigt billig med ett tamt resultat. Inga eldiga/fylliga färger, massor med brus i bilderna och fruktansvärd optik. Hemskt långsam var den också. Gillade aldrig kameran, så jag gav bort den till min lillasyster. :)

Min största inspiration:
Bilar! Går att ta hur många bilder som helst på bilar, i vilket väder som helst. Oftast är det formerna och linjerna i en bils kaross som inspirerar mig.

I kameraväskan har jag alltid:
Allting. Oftast vet aldrig när jag får lust att ta några foton, och då vill jag ha med allt på stört.

Drömbilden är:
Har inte hittat den än, vet inte hur den ser ut heller. Troligen en bild på en bil i perfekt ljus, med perfekta reflektioner.

 
Allt möjligt
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.