Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Stertman
Ålder: 37 år
Bor: Sollentuna, Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2003
Medlem sedan: 2006-08-13
Senast inloggad:

Hej.

Fredrik heter jag och har sysslat med foto sen början på år 2003. Intresset för foto smög sig på när jag utövade en annan hoby, mtb freeriding. Jag fotade ofta mina vänner och jobbade stenhårt för att fånga fart och feta trick på bild med hjälp av min kompaktkamera. Efter något år skaffade jag mig en Canon Eos 300d och jag blev fast. Jag fortsatte att fota mina vänner på cyklar men sökte mig även ut i naturen i jakt på andra motiv. intresset ökade och jag skaffade mig lite mer utrustning som objektiv och blixt och nu i höstas tömde jag plånboken och bytte mina hårt tjänade slantar mot en Canon Eos 30D. Denna är jag helnöjd med och kommer förmodligen att vara det i många år till.

Numera fotar jag fortfarande actionsport och natur men försöker alltid söka mig till något nytt och utöka mina kunskaper. Så komentera mer än gärna mina bilder så jag kan utvecklas som fotograf och förhoppningsvis bli bättre och bättre..

Gör lumpen just nu och har inte överdrivet mycket tid till foto i det civila livet. Dock så har jag lyckats med att komma in på en utbilding i spaningsdokumentation som används inom min skvadron. ska bli väldigt intressant och jag kommer förhoppningsvis lära mig massa nyttiga saker.

Tack för att du tittade in. hoppas du hittar något du gillar i mitt galleri..

/Fredrik
_____________________________________________


Canon EOS 30D
Batterigrepp
Sigma 17-70 2,8
Canon 75-300 teleglugg
speedlite 430EX

Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Svart-vitt, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Digital efterbehandling

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Sport
Vanligt
3 bilder
människor
Vanligt
1 bilder
Photoshop
Vanligt
2 bilder
Natur
Vanligt
4 bilder
Pride 06
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS