Annons
Användarnamn: windipence
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2006-08-03
Senast inloggad:

Jag är en 20-årig galning som, överraskande nog, gillar att fotografera.. Annat som står högt på min Att-gilla-lista är: The Ark, musik, Afrika, sommar, jordgubbar, lila, Converse, rita, randigt, milkshake, fjärilar och prickigt.

Jag är ny på det här med fotografering, det är jag helt klart, men jag försöker lära mig, och förbättra mig. Ofta är viljan och visionen starkare än resultatet, men jag känner att jag lär mig mycket av att surfa runt här på Fotosidan. Dels av de kommentarer jag får, men också genom att beskåda och kommentera andras verk.
Jag gör långt ifrån alltid (för att inte säga aldrig) de bästa och mest professionella uttalandena eller bilderna, men viljan och glöden finns där, och det tror jag är det viktiga för att kunna utvecklas.

Förmågan att vara unik, att se saker på ett sätt som ingen annan gör, och förmedla det med en känsla, det är vad fotografering handlar om för mig.
Förhoppningsvis kan jag i framtiden, med bättre utrustning och kunskap förmedla detta genom mina egna bilder.
Be prepared.

Vem är jag?


Mina intressen:
Macro, Svart-vitt, Vilda djur, , Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Kenya är oslagbart. Längtar efter att åka tillbaka och ta lite mer professionella bilder.

Mitt sämsta fotominne:
Kameran flippade ut när de bästa fotoögonblicken av några flodhästar i Sydafrika kom.

Min största inspiration:
Steve Bloom. Att ta bilder som jag själv skulle vilja hänga upp på väggen. Att försöka göra något unikt.

Jag fikar helst:
Med mina vänner, på ett mysigt ställe med lite folk och god cappucino.

I kameraväskan har jag alltid:
Kamera..?

Drömbilden är:
Djurbilder à la Steve Bloom är såklart alltid en dröm, men jag skulle gärna vilja dokumentera livet, färgerna, dofterna, glädjen och motgångarna för folket i en massajby i Kenya.

 
Gott & Blandat
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS