Annons
Användarnamn: Collis
Ålder: 45 år
Bor: Hisings Kärra, Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2000
Medlem sedan: 2006-07-18
Senast inloggad:

Har inte fotat aktivt under hela tiden. Sånt där går ju lite upp och ner. Ibland har man inte tid helt enkelt. Men nu har jag börjat fota lite mer igen. Köpte nyss en Canon EOS 350D, vilket gör att det blir roligare igen att sätta sig in i hur den fungerar och försöka ta lite bättre bilder.Plus att man slipper betala en massa för framkallning =)

Tycker det är jätteroligt att titta på alla fina bilder här på Fs. Man blir både inspirerad och smått deppig då man inte tar i närheten lika bra bilder. Men jag hoppas på att jag så småningom ska kunna lära mig och utvecklas. Men för det behövs det också lite respons på de bilder man lägger ut. Ibland tycker jag tyvärr att det är lite dåligt med den varan. Jag vet att mina bilder inte är lika bra som en del andras och kanske lite intetsägande. Men kom gärna med tips och råd! Det är ju vi som inte är lika duktiga från början som behöver det mest.
Tacksam för alla kommentarer

Vem är jag?


Mina intressen:
Macro, Svart-vitt, Vilda djur, , Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt sämsta fotominne:
När vi var på safari i Sri Lanka och plötsligt mötte en leopard gående på vägen. Han var såå vacker och smärre panik utbröt i jeepen då alla skulle försöka fiska upp sina kameror och få en bild innan den försvann. När han såg oss gick han in i buskaget och då vi kom i höjd med honom låg han ner ungefär som en katt som lurar på en mus. Chauffören fick panik och gasade snabbt som attan därifrån så att den inte skulle få en möjlighet att hoppa upp i jeepen. Men för min del blev det ju därför bara lite prickar inne bland några buskar och inte det minsta bildbevis på att jag faktiskt sett en vild leopard! *grr*

Min största inspiration:
Det finns en viss Anna Ulmestrand som är en helt otrolig inspirationskälla... även om hon inte inser det själv =D

 
Motorcross
Vanligt
7 bilder
Spindlar
Vanligt
2 bilder
Udda
Vanligt
0 bilder
Får & Dess lamm
Vanligt
0 bilder
Manson & gänget
Vanligt
0 bilder
Närgånget
Vanligt
1 bilder
Vargar
Vanligt
0 bilder
Skottland
Vanligt
0 bilder
Experiment
Vanligt
0 bilder
Människor
Vanligt
0 bilder
Natur
Vanligt
0 bilder
Djur
Vanligt
0 bilder
Bröllop
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.