Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Zippi
Bor: Vimmerby, Kalmar län
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2006-05-21
Senast inloggad:

April 2017, kameran har legat på hyllan i många år nu pga av olika skäl. Men nu plötsligt har kreativiteten och gnistan hittat mig. Välkommen att titta på mina nya alster.


Har alltid gillat att betrakta bilder men började fotografera i maj 2006. Köpte då en Nikon D70s och började prova mig fram.
Fotar utifrån mig själv med insidan som inspiration. Det är mina känslor som präglar bilderna.
Jag ser ofta mina bilder tillsammans med ord, därför har mina bilder allt som oftast personliga bildtexter.



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Den 16 juni 2006 förlorade jag hastigt min 16-åriga lillasyster i sjukdomen ALS. Saknaden är svår och hon finns alltid med mig. Hon hann aldrig se mina bilder men jag hoppas hon gör det nu. Många bilder handlar om henne och är till henne.


/Emmelie

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Macro, Barn, Svart-vitt, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
Livet, naturen, världen och alla dess olika situationer och känslor. Farfar är min idol. Han har fotat i 70 år och hans diabildsvisningar har präglat min barndom och han plockar fortfarande ihop bildserier och visar mig. Älskar historierna bakom bilderna, människorna och vyerna. Farfar är även mitt största fan <3

I kameraväskan har jag alltid:
Nikon <3

Drömbilden är:
hade varit ett skirt porträtt på min lillasyster i vit klänning bland blommande rosa rosor.

 
Anno 2 0 1 7
Vanligt
3 bilder
Dåtid 2006-2008
Vanligt
6 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.