Annons
Användarnamn: Erzuli
Ålder: 37 år
Bor: hisingsbacka, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2005
Medlem sedan: 2006-05-16
Senast inloggad:

I Augusti 2005 började jag en 10 månader lång fotokurs som har gett mig otroligt mycket. Jag vill nog intala mig själv att jag har en fallenhet för fotografering, men det är nog mer någonting för min moral än någonting annat.
Jag har precis flyttat till Göteborg och nu så Flyttar vi in ordentligt, ska måla om snart. Jag ska också börja testa på urbanfotografering, grafitti, gamla byggnader, nya byggnader, folkvimmel och sådant.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Macro, Mode, Studio, Posering, Svart-vitt, Vilda djur, , Sport / Motorsport, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Kvällen på min 19:e födelsedag då jag med min nya DSLR satt ute och väntade på solnedgången och den perfekta vinkeln/ljuset, Så kommer de 5 minutrarna när allting är magiskt perfelt (förutom myggen) och en fågel sätter sig på min förgrunds staty som grädden på moset.

Mitt sämsta fotominne:
Jag är ute och går, har varit ute i 2,5 och regnet öser ner vilket det inte gjorde när jag gick ut, så jag hade inget paraply (dock ligger kameran i en vattentät plastpåsen för säkerhetsskull). Så jag går förbi ett mindre fält med ett älgpass i bortre änden (ca 70m) och till min förvåning och stora bitterhet så står det en stor fin älgko med en halvvuxen kalv. Detta är en bild som troligen hade varit värd många tusen kronor om man hittade rätt köpare. Himelen är sådär stormigt vacker med mörka regnmoln och ljusare partier. Älgparet står snällt stilla och sedan går de någorlunda lugnt bort och in i skogen igen. Men eftersom det störtregnade så kunde jag inte få upp kameran utan att seriöst riskera att total förstöra den eller kortsluta minnet eller någonting liknande.

Min största inspiration:
Dom små obetydliga med ofantligt storartat vackra tingen i världen, en blick, ett kronblad, en rörelse, ett moln, en himmel, en våg.

Jag fikar helst:
på ett lungt, mysigt kafe med massor av människor som går förbi, ätandes någonting med chocklad och drickandes te med grädde eller apelsinjuice.

I kameraväskan har jag alltid:
macroringar, regnskydd, två extra objektiv, två extra minneskort på 1gb och 512 mb (i kameran 2gb), betteriladdare.

Drömbilden är:
okänd än så länge, kommer nog aldrig att hitta den, men resan mot den kommer att ge mycket.

 
Djur och natur
Vanligt
1 bilder
Landskap, Solen mm.
Vanligt
2 bilder
Makro
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.