Annons
Användarnamn: Vimla Picpoet
Ålder: 49 år
Bor: Uppsala, Uppsala län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2003
Medlem sedan: 2006-05-14
Senast inloggad:

Glad, nyfiken trebarnsmamma m kameran som nära vän . Dokumenterar gärna vardagen i bilder o film samtidigt som jag även gör bildpoesi o sätter egenskriven text på bilderna.
Försöker fota så mkt som det bara går mellan blöjbyten, matlagning o lek. Just införskaffat mig en ny kamera som jag hoppas ska kunna ge mig mkt kreativ lycka i framtiden.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Gatufoto, Macro, Barn, Bröllop, Posering, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Fine Art Nude, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag såg solstrålar gå igenom molnen som en väg, en bro upp till himlen ner på jorden. Jag hade skrivit en text om det o bara väntat på den rätta bilden. Så när jag såg detta o var mitt ute på en åker m mina hundar o en kompis utan kamera. Så bara släppte jag allt o sprang hem för att hämta den. Och jag hann tillbaka m andan i halsen o fick bilden. Det var så fantastiskt.

Mitt sämsta fotominne:
När jag skulle fota frysta såpbubblor nu i vintras m min eos 1000d o 50 mm-objektiv...blev inte alls som jag tänkte. Bubblorna frös visserligen jättebra men det blev fula mönster på o dålig skärpa. Kan vara för att det var skit mörkt o nästan natt när jag fotade.

Jag fikar helst:
Överallt...fika är mitt stora fritidsnöje haha när jag inte är m barnen eller städar el jobbar el har möten el är hos doktorn el nåt annat viktigt.

I kameraväskan har jag alltid:
Min kamera skulle jag nog säga...vad vore kameraväskan utan kamera!?

Drömbilden är:
Alltid ett fint porträtt på alla tre flickorna på samma bild. Lite halvuppställt men ändå naturligt.

 
Zoe
Vanligt
3 bilder
Djur
Vanligt
3 bilder
blandat
Vanligt
3 bilder
Macro
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.