Annons
Användarnamn: madame_eve
Ålder: 40 år
Bor: Jönköping, Jönköpings län (visa på kartan)
Kategori: Yrkesfotograf
Började fotografera: 2000
Medlem sedan: 2006-05-02
Senast inloggad:

Jag är en glad och trevlig fotograferande fröken som tycker om att fotografera lite allt möjligt. Men det som jag nog brinner mest för är Bröllops och familjeporträtt, samt att Natur och Produkter kommer tätt därefter.

I dagsläget fotograferar jag mestadels med min digitala kamera, mest för att jag inte är speciellt nöjd med min analoga och jag inte har möjlighet att framkalla mitt material själv.

En viktig aspekt i mitt skapande och fotograferande är att mina bilder förmedlar någon form av känsla, man ska inte bara se utan även känna.

Jag driver sedan ett litet tag tillbaka min egen fotoverksamhet, Eve Fotografi, något som jag drömt om sedan jag var liten. Har som utgångspunkt Jönköping, men jag åtar mig fotojobb i hela Sverige.

Utöver min passion för foto så finner jag väldigt mycket glädje även i att skriva, spela spel, njuta av natur och växter, vilda som tama djur, påta runt i trädgården och umgås med mina nära och kära.

Jag som person ska, om man nu ska tro på vad andra säger, jag vara en väldigt lugn och omtänksam individ som tycker om att lyssna och försöka lösa andras problem. På gott och ont givetvis.
Något utav en drömmare skulle man nog även kunna tillägga.

Mina alster går att se på både min hemsida ( www.EveFotografi.se ) samt min facebooksida ( www.facebook.com/EveFotografi ).

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Macro, Bröllop, Mode, Studio, Posering, Svart-vitt, Vilda djur, Arkitektur, Digital efterbehandling, Produkter, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Fine Art Nude, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med analogkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
måste nog vara då jag fotograferade för en utställning tillsammans med Sundsvalls Kommun, då jag fotade min syster och fick bilden maneater. Det var snuskigt kalt men ack så roligt och inspirationen och ideerna bara vällde fram i mitt huvud.

Mitt sämsta fotominne:
vet jag inte riktigt vad det är då jag hamnat i ett par mindre roliga situationer, men som på något sätt alltid verkar lösa sig. Så kan tyvärr inte ge något specifikt minne som det sämsta.

Min största inspiration:
är musiken och de människor som finnes runt om mig i mitt liv.

Jag fikar helst:
goda mackor och något gott att dricka tillsammans med trevliga människor.

Drömbilden är:
väldigt många då jag är ganska perfektionistisk utav mig.

 
Bröllop
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.