Annons
Användarnamn: anLOo
Ålder: 38 år
Bor: Falun, Dalarnas län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2002
Medlem sedan: 2006-04-11
Senast inloggad:

Blev fotointresserad under 2002 och satsar på att bli en bättre fotograf. Nu har jag uppnått mitt delmål och köpt mig en bättre kamera :) Började med en Canon EOS 350D 2006 som jag köpte på tradera och i dagsläget fotar jag med en Canon EOS 50D och favoritobjektiven Tokina 11-16/2.8, Canon 50/1.4, Canon 24-70/2.8 L samt Canon 70-200/4 L.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Macro, Studio, Svart-vitt, Vilda djur, , Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av histogram. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag fotograferade en fjällräv genom en tubkikare. Bilden blev dock inte så bra men bara känslan att ha en sällsynt fjällräv på bild slår det mesta :)

Mitt sämsta fotominne:
När batterierna tog slut under en semester på Teneriffa.

Min största inspiration:
Naturen.

I kameraväskan har jag alltid:
En putsduk, en blåsbälg och extra minnen. Plus kameran förstås! Ska dock skaffa mig extra batterier också, kan ju vara bra att ha när man reser.. *hrm* ;)

Drömbilden är:
Att fotografera ett vackert landskap med mycket färger och kontrast.

 
Ätbart
Vanligt
3 bilder
Landskap
Vanligt
1 bilder
Människor
Vanligt
1 bilder
Djur
Vanligt
1 bilder
Macro
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.