Annons
Användarnamn: Kristina82
Ålder: 41 år
Bor: Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1992
Medlem sedan: 2005-10-09
Senast inloggad:

Kommentera gärna mina bilder! Det är alltid kul med kritik.

Jag fick min första kamera när jag var runt 10 år och sedan dess har jag fotograferat en hel del. Först med kompaktkameror, men när pappa gav mig en begagnad, helmanuell, analog Canon systemkamera öppnade sig en ny värld.

Genom att fota helt manuellt lärde jag mig en hel del om hur en kamera fungerar. Har sedan även fotat med endel med en Minolta Dynax 7xi, mest svartvitt. Framkallade även en del själv men utan några större framgångar... Jag gick istället över till att parallellt fota digitalt och lärde mig använda Photoshop, och jag är mer vän med det programmet än jag var med mörkrummet =)

Min första digitala kamera var, av ekonomiska skäl, en Canon PowerShot A60, som jag köpte 2003. Det jag gillade med den var framför allt de många manuella inställningarna man kan göra med den. Jag bytte senare (2005) till en Sony DSC-H1, med en otrolig zoom, 12x. Den har jag tagit många fina kort med också.

Men jag har hela tiden längtat till den dag jag skulle få råd med en digital systemkamera. Och nu har den dagen kommit. Jag har precis blivit lycklig ägare av en Nikon d80!

 
Indien
Vanligt
1 bilder
Gucci
Vanligt
1 bilder
Blandade foton
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS